Login    Register    Tuesday, June 25, 2019     
  Wie is Gitta?   

niafotohoornklein.jpg
Hallo!

Ik ben Gitta.

Ik leerde Nia kennen in 2003 in Thailand en het was absolute liefde op het eerste gevoel! "Start moving your body. Do it your way" zei de Canadese lerares en het was alsof ik mijn hele leven op dat éne zinnetje had gewacht. Ik wist meteen dat ik Nia teacher wou worden!

In 2004 behaalde ik mijn  Teacher's licence in Vancouver, Canada en bracht Nia naar België


Nia is voor mij bewegen en bewogen worden tot in de puntjes van mijn tenen en mijn ziel.Thuis zijn in mijn lijf en keuzes maken. Nia is mijn inspiratiebron en uitlaatklep voor creativiteit, speelsheid en bewust leven.

Het is telkens een feest Nia te kunnen delen!Van opleiding ben ik 'Oosterse filologe'.
Als kind was ik reeds geboeid door andere culturen, verre reizen, exotische landen.
Een groot deel van mijn leven heeft zich dan ook reizend, wonend en werkend in het buitenland doorgebracht. Zoekend, vragend, genietend, nieuwsgierig , stromend door het leven.

Na Nia volgde ik opleidingen tot kinder- en lachyoga docente: een mooi excuus om mijn innerlijke, speelse kind met anderen te mogen delen.

Van Vedic Art leerde ik dat iedereen een kunstenaar is, dat we allemaal toegang hebben tot de creatieve levenskracht in onszelf en dat het héérlijk en bevrijdend én leerrijk is om te kliederen met verf.

Ik geef deze workshops telkens met veel plezier.
Het is mooi om mensen te zien genieten!


  


    
Home Nia Gitta Contact Links Agenda Kinderyoga Lachyoga Vedic Art
Copyright (c) 2019 Nia-Gitta    Privacy Statement